Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013


TO ΝΕΡΟ  ΩΣ ΜΕΣΟ ΣΤΑ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ

ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ
ΟΠΟΥ ΣΕ ΕΚΕΙΝΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ .ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΝΑ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ   ΚΑΛΗΣ  ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ  ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΝΕΡΟΥ.ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ  ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΝΕΡΟΥ.
σε μια παραγωγη ενός προιοντοσ πρεπει να υπαρχει και το καταληλο ΕΙΔΟΣ ΝΕΡΟΥ, ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΙΟΝΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΛΛΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΦΡΙΣΜΟ.
ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΔΡΑ ΩΣ ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ ΣΤΟ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΡΧΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΚΑΝΕΙ ΑΦΡΟ.

                                             ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ
ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΠΙΣΗΣ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΔΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΟΠΩΣ
(ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΩΝ,ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ,ΤΡΟΦΙΜΩΝ)ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΤΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ ΜΑΣ
Σε παγκόσμιο επίπεδο, το νερό που χρησιμοποιείται στην βιομηχανία αντιστοιχεί περίπου στο 20% της κατανάλωσης γλυκού νερού. Στην Ελλάδα, ο τομέας αυτός καταναλώνει μόλις το 3% της συνολικής ποσότητας νερού, καθώς η χώρα δεν διαθέτει μεγάλης έκτασης βαριά βιομηχανία.
                                                                       
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΧΩΛΙΔΗΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου